Bezoekers


Entree kerstmarkt: € 3,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Wil je tijdens de dagen dat de kerstmarkt in Vaassen is, kasteel Cannenburch bezoeken? Dat kan alleen door vooraf online een combikaart (voor bezoek aan kasteel + kerstmarkt) te kopen en een tijdslot te reserveren. De prijs van een combikaart is € 14,50 voor volwassenen en € 5.00 voor bezoekers van 4 t/m 18 jaar. De GLK donateurspas en museumkaart zijn dan ook geldig. U dient dan nog wel een kerstmarktkaart aan te schaffen.  De combikaart kun je kopen via: www.glk.nl/cannenburch . Let op: deze kaarten zijn dus niet te koop aan de kassa van de kerstmarkt.
 

Het kasteelpark en het voorplein van kasteel Cannenburch, waar de kerstmarkt plaatsvindt, zijn rolstoeltoegankelijk. Kasteel Cannenburch en het kasteelcafé zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er moet altijd een trap worden opgegaan voordat de bezichtiging van de begane grond mogelijk is.


Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan op het voorplein en het kasteelpark van kasteel Cannenburch, waar de kerstmarkt plaatsvindt en in de kasteelwinkel. In het kasteel zijn honden niet toegestaan.

Parkeren in het dorp Vaassen is gratis. Er zijn verschillende parkeerplaatsen in het dorp op loopafstand van de kerstmarkt.
Op een bezoek aan de Kerstmarkt Vaassen zijn algemene voorwaarden voor bezoekers van toepassing. Ook is het privacybeleid van toepassing. Beide documenten vind je onderaan deze pagina.