Kerstmarkt 2014 speelt voor Sinterklaas

   

De vertegenwoordigers van de zeven stichtingen die een cheque ontvingen met v.l.n.r. de heer Schaap (Hospice Epe), Bianca Nieuwenhuis (Speeltuin de Kouwenaar), Gerda Krijgsman (VFC), Gerard Scherbijn (Museum Vaassen Historie), Thea van Amersfoort (Voedselbank), Antonie Nienhaus (Vaassen Reunie) en Hermien Schellenberg (Broken Wings). (FotoV@S).
Vaassen - Zeven stichtingen waren door de Stichting Kerstmarkt Vaassen uitgenodigd om in het Koetshuis een verrassing in ontvangst te nemen. Hospice Epe, de Voedselbank, Vaassen Reünie, Broken Wings, Museum Vaassen Historie, Vaassens Fanfare Corps en speeltuin de Kouwenaar kregen van het Kerstmarktbestuur ieder een cheque van € 750,00. 

Voorzitter Evert Huernink overhandigde de cheques een voor een aan de vertegenwoordigers van de zeven verenigingen/stichtingen. Voor ieder was er een toelichting, waarom zij deze bijdrage ontvangen. Het zijn allemaal organisaties die iets voor de samenleving doen en dat gebeurt allemaal door vrijwilligers. Ook de Kerstmarkt kan jaarlijks een beroep doen op een 125-tal vrijwilligers om het driedaagse festijn vlot te laten verlopen.